Direct online een prijsopgave aanvragen? Klik hier

Over Huur een bed.nl

Huur een bed.nl is dé beddenverhuurder van Nederland. Wij verzorgen het gehele jaar door eenpersoonsbedden, stapelbedden, matrassen en heldere witte lakens aan evenementenbureaus, bedrijven, hotels (hotelbedden / hotelbed), (zorg)instellingen, (sport)verenigingen, particulieren, etc.

 

Vanuit onze vestigingen in Oudehaske en opslagmagazijnen in Leiden, Eindhoven en Brussel leveren wij bedden aan onze klanten. Vaak gaat het om een periode van een paar dagen, maar ook een dag, of langere periode is mogelijk. Flexibiliteit vinden wij dan ook erg belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Ook beschikken wij over een eigen team van medewerkers voor het installeren van de bedden op locatie.

 


Alle bedden zijn standaard voorzien van brandvertragende (GEEN vlam blokkerende) matraskernen en voldoen aan de strenge Britse brandnorm BS5852 / Crib 5. Klik hier voor het certificaat van de matraskernen.

 


Alle matraskernen worden geleverd met tricot-matrashoezen en zijn getest op schadelijke stoffen en voldoen aan Certificate Oeko-Tex Standard 100. Klik hier voor het certificaat.